top of page

Träffa en legitimerad dietist via besök i vår app. Besöken är subventionerade av landstinget. Ingen remiss krävs. Det är bara att ladda ned appen och boka.

Med Eatit kan du träffa en dietist i Örebro redan idag. Allt du behöver göra är att ladda ned vår app och boka ett videosamtal med någon av våra legitimerade dietister. Vår vision är att alla ska kunna träffa en dietist utan väntetider och utan att behöva ruinera sig själv på kuppen. Att träffa en dietist via Eatit kostar endast 250 kronor per tillfälle eftersom det är subventionerat via landstinget. 

  • 250 kronor per besök

  • Inga väntetider

  • Legitimerade dietister

VILL DU TRÄFFA EN DIETIST I ÖREBRO STÅR DU I STORT INFÖR TRE VAL:

För dig som vill träffa en dietist i Örebro finns det i stort sett tre val: Det första är att vända dig till en vårdcentral för att sedan få en remiss till en dietist som är anknuten till landstinget. Detta innebär att landstinget kommer att subventionera din vård men det innebär dessutom att du med största sannolikhet kommer att behöva spendera lång tid i en vårdkö och slussas mellan olika enheter innan du kommer rätt. Det andra alternativet är att vända dig till en privat dietistmottagning. Detta innebär att du i de flesta fall kommer att få träffa en dietist fortare än om du vänder dig till vårdcentralen men det innebär också att prislappen kommer att höjas rejält.

DET TREDJE ALTERNATIVET FÖR ATT TRÄFFA EN DIETIST I ÖREBRO:

Det tredje alternativet är att träffa en dietist via video och att delta i ett digitalt program. Detta är något som den nya tekniken har möjliggjort och det är även något som håller på att revolutionera hur dietistmarknaden fungerar i Sverige. Detta innebär att du kan träffa en dietist vare sig du befinner dig i Örebro, på semester i Alperna eller i sommarstugan på Gotland. Du betalar 250 kronor per besök oavsett! Allt du behöver är tillgång till Internet. Detta kan du göra via Eatit och du slipper då alltså de långa väntetider som den offentliga vården är förknippad med och de höga priser som gäller i den privata sektorn. Eatit är ett av de bästa alternativen för dig som vill träffa en dietist online i Örebro till ett lågt pris.     

Med Eatit får du förutom ett besök med en dietist också ett program som hjälper dig över tid att förändra dina vanor.     

Artboard.png

1. Skapa konto med BankID

Logga in med BankID, fyll i uppgifter och se om du passar för Eatits program. 

Artboard Copy.png

2. Boka besök med dietist

Påbörja ditt program för en bättre hälsa tillsammans med din dietist.

Artboard Copy 2.png

3. Kontinuerliga tips och råd

Få kontinuerligt stöd från din dietist tillsammans med insikter om hur din kropp fungerar.

Har du några frågor, tveka inte att kontakta oss på support@eatit.io

bottom of page