top of page

Träffa en legitimerad dietist via besök i vår app. Besöken är subventionerade av landstinget. Ingen remiss krävs. Det är bara att ladda ned appen och boka.

Med Eatit kan du träffa en dietist i Uppsala redan idag. Allt du behöver göra är att ladda ned vår app och boka ett videochatt med någon av våra legitimerade dietister. Vår vision är att alla ska kunna träffa en dietist utan väntetider och utan att behöva ruinera sig själv på kuppen. Att träffa en dietist via Eatit kostar endast 250 kronor per tillfälle eftersom det är subventionerat via landstinget. Har du frikort betalar du ingenting.

  • 250 kronor per besök

  • Inga väntetider

  • Legitimerad dietist

VILL DU TRÄFFA EN DIETIST I UPPSALA STÅR DU I STORT INFÖR TRE VAL:

För dig som vill träffa en dietist i Uppsala finns det i stort sett tre val: Det första är att vända dig till en vårdcentral så kan de boka in dig hos en dietist som är anknuten till landstinget. Detta innebär att landstinget kommer att subventionera din vård. Dietister inom primärvården har bred kompetens och erfarenhet men de kan inte garantera att du får träffa en dietist som är expert på övervikt och fetma. Det andra alternativet är att vända dig till en privat dietistmottagning. Detta innebär att du i de flesta fall kan välja en dietist som är expert på det du söker för, men det innebär också att prislappen kommer att höjas rejält.

DET TREDJE ALTERNATIVET FÖR ATT TRÄFFA EN DIETIST I UPPSALA:

Det tredje alternativet är att träffa en dietist via video och att delta i ett digitalt program. Detta är något som den nya tekniken har möjliggjort och det är även något som håller på att revolutionera hur dietistmarknaden fungerar i Sverige. Detta innebär att du kan träffa en dietist vare sig du befinner dig i Uppsala, på semester i Alperna eller i sommarstugan på Gotland. Du betalar 200 kronor per besök oavsett! Allt du behöver är tillgång till Internet. Detta kan du göra via Eatit och då får du träffa en dietist som bara jobbat med övervikt och fetma utan att behöva betala de höga priser som gäller i den privata sektorn. Eatit är ett av de bästa alternativen för dig som vill träffa en dietist online i Uppsala till ett lågt pris.     

Med Eatit får du förutom ett besök med en dietist också ett program som hjälper dig över tid att förändra dina vanor och tillgång till hälsosamma matrecept.     

DIETISTER I UPPSALA

I Uppsala kan man utbilda sig till dietist. Det är en treårig yrkesutbildning. I Uppsala samläser dietistprogrammet en del kurser med andra program vid andra institutioner, exempelvis kostvetare.

Artboard.png

1. Skapa konto med BankID

Logga in med BankID, fyll i uppgifter och se om du passar för Eatits program. 

Artboard Copy.png

2. Boka besök med dietist

Påbörja ditt program för en bättre hälsa tillsammans med din dietist.

Artboard Copy 2.png

3. Kontinuerliga tips och råd

Få kontinuerligt stöd från din dietist tillsammans med insikter om hur din kropp fungerar.

Har du några frågor, tveka inte att kontakta oss på support@eatit.io

bottom of page