top of page
Logga web2 vit.png

Gå ner i vikt med leg. dietist

Få stöd i att förstå din hälsa och identifiera vad just din kropp behöver, med metoder som grundar sig i vetenskap.
3a9bef98-hero-girl-frilagd_1000000000000
eatit preview2.jpg

Eatit Premium

Analysera din hälsa och säkerställa att alla förutsättningar finns på plats innan du påbörja din viktminskning. Du får en grundläggande kartläggning och dina värden presenterade i din hälsopanel. En legitimerad läkare och dietist ser över dina värden och ger dig en konsultation.

Insamling av hälsodata

Blod- och måltidsscreening med markörer utifrån din nuvarande användarprofil för att identifiera dina fokusområden.

Hälsorapport & matrecept

En legitimerad läkare och dietist går igenom din hälsodata efter att dina tester är genomförda för att göra ett utlåtande. Rapporten innehåller anpassade rekommendationer.

Chatt med leg. dietist

Du får ett personligt chattillfälle med din legitimerade dietist för att gå igenom din data, sätta mål och förstå vads om är viktigast för dig att fokusera på. 

Ordinarie pris: 3095:-  Nu: 2 476kr (Spara 619kr)

Hanna Boström

Jag ville veta hur bra jag egentligen äter och hur min kropp påverkas av det. Dietisten kunde svara på några frågor om kost som jag funderat över i flera år.

michael-mims-fWWiaDox0BU-unsplash.jpg

Christina Carlsson

Jag fastnade för Eatit då jag ville ha kombinationen av att veta mina blodvärden och få kontakt med en dietist. När jag fick feedbacken kände jag att de verkligen brydde sig om mig.

jud-mackrill-qnt9iigV444-unsplash.jpg

Olof Andersson

Genom blodproverna insåg jag att mitt blodsocker låg alldeles för högt. Jag är glad för att jag fick reda på det i tid, tänk om det hade lett till att jag fått diabetes!?

Eatit Premium

Förutom en personlig hälsorapport, skräddarsydda matrecept och tillgång till en dietist får du även en blodanalys på köpet. Provtagningspaketet skräddarsys av en läkare utifrån din hälsoprofil och ärftliga faktorer. Paketet innehåller mellan 7 - 16 markörer. Exempel på markörer som du kan testas för kan du se nedan.

Vitaminer/Mineraler

Ferritin. Vid brist kan det leda till b.la trötthet och yrsel, eftersom det orsakar blodbrist (se nedan). Vanligt förekommande brist hos kvinnor som menstruerar, veganer och vegetarianer.

Blodsocker

Glukos som räknas till korttidssockret och HbA1c som är långtidsblodsockret i kroppen. Tidiga indikatorer på livsstilssjukdomar och diabetes.

Blodbild

Hemoglobin, vars syfte är att transportera syre från lungorna till kroppens organ. Låga halter innebär blodbrist och kan leda till nedsatt ork/försämrad kondition, hjärtklappning och trötthet.

Blodfetter

Triglycerider, HDL, och LDL testas som är viktiga markörer för din hälsa.

Har du en obesvarad fråga? 

Kontakta Eatit på hi@eatit.io

Adress
 

Hälsingegatan 45
113 31 Stockholm

hi@eatit.io

Om Eatit​

Eatit AB är den digitala dietisten som erbjuder screening och legitimerade dietister till personer i behov av livsstilsförändring.

© 2020 EATIT AB. All rights reserved

bottom of page