top of page
  • Eatit

Gunilla fick med sig sin man

En berättelse från en av Eatits användare."Jag började med en egen dietist efter att min läkare tipsade om det då jag hade dåliga provsvar. En svårighet tidigare när jag försökt att lägga om kosten har varit att kombinera att äta nyttigt med att kunna laga mat som min man (mina barn och barnbarn) också äter.

Det jag älskar med min dietist är att hon hjälpte mig att identifiera vad just jag borde ändra. Jag har lagt om många av mina vanor - men också behållt de jag och min man tycker mest om. När min man insåg att han inte bara behövde äta broccoli för att äta nyttigt så hängde han också på. Nu har vi båda gått ner i vikt och både jag och min är läkare är glada över min hälsoutveckling"

Gunillla, 67 år - 7 kg

6 visningar0 kommentarer
bottom of page