top of page
  • Eatit

Träffa dietist online - Sara West

När du använder Eatit får du en digital behandling genom din telefon. På andra sidan sitter våra erfarna och duktiga dietister som har gedigen erfarenhet av att jobba med personer med just övervikt och fetma. En av dessa dietister du kan träffa online är Sara West.


Sara är legitimerad dietist från Göteborgs Universitet. Henne kan du boka digitala dietist konsultationer med om du vill få hjälp med att gå ner i vikt och skapa mer hälsosamma vanor. Sara kan du både träffa genom vår digitala behandling samt genom ditt friskvårdsbidrag.

Dietist och psykolog

Förutom att arbeta som online dietist studerar även Sara till psykolog i Göteborg. Hon började på psykologprogrammet för att dietistyrket både består av kunskap nutrition och beteendeförändring - och hon ville bli bäst på båda för att kunna stötta patienterna ännu bättre.


Preventiv hälsa, mödravård och viktreduktion

Sara har under sitt yrkesverksamma liv jobbat mycket med preventiv hälsa, mödravård och viktreduktion. Hon är också en registrerad yoga- och meditationslärare.


Sara är van att arbeta i multiprofessionella team med psykolog, läkare, sjukgymnast, hälsopedagog och distriktssköterska för att främja hälsosamma levnadsvanor enligt socialstyrelsens riktlinjer. Hon har föreläst om hälsosamma matvanor, hållit i gruppbehandlingar vid fetma samt i matlagningskurser.


Största delen av Saras arbetet har bestått av enskilda motiverande samtal med patienter, framförallt med personer som vill få en mer hälsosam livsstil och med personer som en del av deras behandling för fetma eller typ 2 diabetes.

116 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page