top of page

Vi är Eatit, vi är Sveriges dietister

Eatit är en digital dietistmottagning med nationell täckning som jobbar för att stärka obesitasvården i Sverige. 

Olivia Johansson_rund sv.png
Helena G_rund_sv.png
Linda Jansson_rund_sv.png
sara_bv2.png

Eatits arbete

NYHETSBREV

Ta del av inbjudningar till fortbildningstillfällen, utlysningar av tjänster eller aktuell forskning. 

Tack, vi skickar nu inbjudningar till dig!

Eatit LIVE

Eatit Live erbjuder Sveriges dietister kostnadsfri kompetensutveckling på tema övervikt, obesitas och livsstilsförändring. Sänds en gång per månad (kl. 12.15 – 13.00). Du deltar där du är via dator, surfplatta eller smartphone. Vill du ta emot inbjudningar? Skriv upp dig på vår maillista!

Vi letar alltid efter bra personer som vill vara med och utveckla Eatit. Är du dietist? Psykolog? Eller har du ett annat perspektiv som du tror hjälper Eatit på vägen. Sök en specifik position eller skicka en öppen ansökan till hi@eatit.io. Vi skickar ut i vårt nyhetsbrev samt lägger upp tjänsterna här. 

Eatit TJÄNSTER

Eatit BEHANDLING

Bygger på Nordiska Näringsrekommendationerna (NNR) och Livsmedelsverkets riktlinjer i kombination med KBT-ramverk för att ge patienten stöd i att ändra sina beteenden, tankar och känslor kring mat. Patienten betalar 250 kr i patientavgift, högkostnadssydd gäller. Journal finns tillgänglig via 1177. 

På denna sida och i våra nyhetsbrev delar vi med oss av patientmaterial och bloggartiklar riktade till patienter som du gärna får använda i ditt patientarbete. 

Eatit PATIENTMATERIAL

bottom of page