top of page
Eatit_logga.png

Den digitala dietisten

Extra stöd av dietist för dig som genomgått viktoperation

Eatit utvecklar nu i samarbete med expertdietister en digital behandling för dig som genomgått en viktoperation. Under 12 veckor medverkar du i ett program med personligt stöd för operationens kost- och livsstilsomställning och där du även får svar på dina frågor.

video preview.png

Som ett vanligt vårdcentralsbesök, fast online

Avgiften är 250 kr per tillfälle. Dina dietistträffar sker ”digitalt” på Eatits app. Längd per träff och antal tillfällen anpassas efter dina behov.

the-health-care-program-1782189-1782189.

Ansök via sidan och dela med dig av din feedback

Antalet platser i första omgången är begränsad. Ansökan gör du genom att fylla i ett formuläret på denna sida ("Anmäl intresse") och därefter får du en skriftlig inbjudan via mail när du blivit antagen. Alla patienter skrivna i Sverige kan ansöka. Första omgången riktar in sig på dig som har opererats mellan åren 2015 - 2018.

Du kan ansöka oavsett vilken operationsmetod du har genomgått, Gastric Bypass, Gastric Sleeve, SASI eller annan metod inom bariatrisk kirurgi.

kund.png
matkamera.png

Dietistträffarna börjar löpande från april

Start av dietistmottagning börjar från och med maj. Efter bekräftelse bokar du in ett ”nybesök” i vår kalender och resterande möten bokas sedan efter överenskommelse med din dietist och programmets upplägg.

Ämnen att ta upp med din dietist är exempelvis viktproblem, kost- och måltidsstruktur, hur hantera sug, sötsug, blodsockerfall och känsloätande eller bara att få hjälp med att komma upp på banan igen.  

 Tina Gloaugen

Kost- och hälsopedagog 

Tina är Kost- och Hälsopedagog, mikrobiolog och har fransk dietistutbildning. Har arbetat med överviktsproblematiker i över 25 år och med överviktskirurgi sedan 15 år tillbaka. Hon har en stor erfarenhet i behandling av patienter inför och efter en kirurgi men arbetar även med professionell eftervård.

Tina G_rund.png

Vad säger de som testat Eatit

“Smidigt att kunna träffa en dietist via video”

— Annika

bottom of page